НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

ЗА НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

EASY PAY

ПЛАЩАНЕ НА БИТОВИ СМЕТКИ БЕЗ ТАКСИ НА ВНОСИТЕЛЯ 

При плащането на битови сметки (Ток, Вода, Парно, Телефон, Интернет, GSM и т.н.) се дава възможност на клиентите да заплатят  своите сметки от всякa каса на EasyPay. За самото плащане не се изисква предварителна регистрация на клиента.Плащането на битови сметки е без такси за вносителя.

Самото плащане на битовите сметки се базира на изградена инфраструктура за приемане на плащания в полза на комунални търговци. Участници в системата са практически всички по-големи доставчици на комунално-битови услуги в страната.  

ПЛАЩАНЕ НА ДАНЪЦИ, ТАКСИ, КОМИСИОНИ, НАЕМИ, ПРЕВОД ПО БАНКОВА СМЕТКА И ДР.

Услугата позволява да се извършват плащания на различни лица/организации от един офис, работещ със системата независимо от местоположението на клиента и получателя, като за целта е необходимо единствено да се посочи информация за вносителя и получателя.Системата позволява да се извършва и превод по банкова сметка в страната и чужбина. 

ВНАСЯНЕ И ТЕГЛЕНЕ НА ПАРИ В БРОЙ И ПОЛУЧАВАНЕТО ИМ В ПРОИЗВОЛЕН ГРАД.ПРИ НАС ПО ВСЯКО ВРЕМЕ МОЖЕТЕ ДА ПОЛУЧИТЕ / ИЗПРАТИТЕ СУМИ ДО 10 000 ЛВ.

Тази услуга представлява еквивалент на класическия пощенски запис, като има следните предимства: извършва се автоматизирано в Web базирана централизирана система, което позволява преводите да се изпълняват в реално време, без никакъв риск от грешки и без никакви ограничения по отношение на мястото, на което могат да се получат или внесат парите. По този начин преведените парични суми ще могат да се получат 5 мин след тяхното внасяне, независимо къде се намират вносителят и получателят.

ПОЛУЧАВАНЕ / ИЗПРАЩАНЕ НА ПАРИ В БРОЙ ОТ ЧУЖБИНА

Услугата позволява да изпращате и получавате пари в брой, независимо от това, в коя точка на света се намирате. Изплащането на сумата се извършва веднага след извършване на плащането във всеки партньор на Easypay.

ЗА НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

WESTERN UNION

Western Union е световен лидер в международните парични преводи с над 150 години опит. Предлага се в повече от 200 държави и територии, с глобален отпечатък от стотици хиляди местоположения на агенти и с лесен достъп до милиарди банкови сметки. Можете да разчитате на Western Union за изпращане на пари до семейството и приятели по целия свят или за получаване на пари в България, когато са най-необходими.

Трябва да получите пари? Лесно е, трябва ви само валиден документ за самоличност – лична карта или международен паспорт. Уверете се, че вашият подател изписва правилно името ви на латиница, както е изписано в документа ви за самоличност. След като парите бъдат изпратени, помолете вашия подател да сподели десетцифрения номер за проследяване (MTCN), за да получите превода. Когато получавате пари, не е необходимо да плащате допълнителни такси.

Когато изпращате пари с Western Union, изберете държавата на местоназначение и предоставете името на получателя си с латинската азбука, точно както е изписано в документа им за самоличност. Не забравяйте да имате собствен валиден документ (лична карта или паспорт) и да предоставите на агента сумата на превода и всички приложими такси за превод. В България можете да изпращате пари в български лева или евро.